fb
CUTIE 15 STICLE O1 ALBUS

CUTIE 15 STICLE O1 ALBUS 

(produs)
140,00 lei
Afiseaza 1 - 1 din 1 produs

Albus de ou pasteurizat

Oul este o sursa importanta de proteine pentru sportivi si este sursa numarul unu de proteine de inalta calitate 100% naturale.

Albusul de ou este lichidul ce protejeaza galbenusul oului. Acest lichid banal pentru unele persoane este o adevarata comoara bogata in proteine.

Albusul de ou este un mic dejun sanatos si perfect pentru sportivii de performanta, pentru culturisti si pentru persoanele care doresc sa isi construiasca o masa musculara puternica. Conform studilor stiintifice, persoanele care consuma la micul dejun oua nu au un nivel al colesterolului ridicat in sange.
Un element extrem de important pe langa alte antrenamente care contribuie la cresterea masei musculare datorita proteinelor pe care le contine, albusul de ou contine si o cantitate semnificativa de vitamine si minerale.

Alege intotdeauna produse de calitate cu albus de ou si rezultatele vor fi vizibile. Vei reusi sa obti o masa musculara puternica si bine definita datorita proteinelor puternice din continutul albusului de ou. Este un mod simplu, deloc costisitor, la indemana oricui si efectele sunt vizibile in scurt timp. Dimineata o poti incepe intr-un mod natural cu un mic dejun bogat in proteine format dintr-o omleta delicioasa preparata din albus de ou pasteurizat. In cursul zilei poti opta sa consumi albusul de ou sub forma de bautura.

Beneficile si proprietatile albusului de ou sunt numeroase. Primul beneficiu este ca albusul de ou fiind sarac in grasimi poate fi consumat de catre toata lumea, atat de catre sportivi cat si de persoanele care tin dieta. Albusul de ou este foarte util si pentru persoanele care doresc sa scada in greutate. O omleta realizata din albus de ou pasteurizat este un mic dejun ideal pentru femei si pentru cei care doresc sa scada in greutate, de asemenea ofera o senzatia de satietate pe o perioada lunga de timp.

Un alt beneficiu al albusului de ou este sursa puternica de proteine pe care o contine. Albusul de ou se claseaza printre primele alimente ce are un continut foarte bogat de proteine. Proteina este factorul principal care contribuie la cresterea si dezvoltarea masei musculare. Albusul de ou pasteurizat poate fi folosit in orice moment al zilei.

Sportivii de performanta, in special culturistii au nevoie de o sursa bogata de proteine. Albusul de ou este sursa naturala care sprijina performanta lor sportiva pe langa antrenamentele zilnice si o dieta adecvata.