fb
CUTIE 6 X 2 KG O1 ALBUS

CUTIE 6 X 2 KG O1 ALBUS 

(produs)
170,00 lei
Afiseaza 1 - 1 din 1 produs

Albusul de ou pasteurizat - sursa bogata in proteine 100% naturale.


Pe langa antrenamentele tale zilnice si pe langa o dieta importanta si sanatoasa, nu uita sa introduci si albusul de ou in alimentatia ta zilnica. Albusul de ou pasteurizat iti va oferi necesarul de proteine intr-un mod natural. Albusul de ou se pastreaza la rece. Termenul de valabilitate al acestuia este mult mai lung si te fereste de bacterii precum Salmonella.

Proteinele sunt importante pentru organismul uman, ele sunt baza in construirea masei musculare si la intretinerea ei, ajuta si repara fibrele musculare care au fost supuse la efort fizic din timpul antrenamentelor sau a competitilor.

Specialistii recomanda o doza de proteine de 56 grame pentru barbati, iar pentru femei o doza de 46 de grame de proteine. Albusul de ou pasteurizat iti va oferi doza potrivita de proteine pe parcursul intregii zile.
Te preocupa greutatea corporala si vrei sa scapi de kilogramele in plus, esti sportiv de performanta si doresti o masa musculara bine definita, te gandesti la sanatatea ta ?

Atunci foloseste albusul de ou pasteurizat. Nu uita, albusul de ou nu contine grasimi.

Incepe dimineata cu un shake delicios preparat de tine. Albusul de ou poate fi consumat ca bautura si pe parcursul zilei fie ca te afli la antrenamente sau la serviciu. Seara din nou poti prepara un shake gustos. Noaptea proteinele contribuie in mod continuu la construirea masei musculare si la sanatatea ta.
Proteinele din albusul de ou lucreaza continuu pana la 5 ore in construirea masei musculare. Diferenta dintre albusul de ou crud si cel pasteurizat este ca organismul nu poate digera foarte repede albusul de ou crud. Pe cand, albusul pasteurizat este usor digerabil iar absorbtia proteinelor in muschii are loc in mod rapid.

Alege produsele din albus de ou si cu siguranta nu vei regreta !