fb

Albusul de ou - sursa de mega proteineTot mai multe persoane incearca sa adopte un stil de viata sanatos atat prin dieta zilnica cat si prin miscare. Sportivii in general sunt cei mai atenti in ce priveste dieta lor zilnica si suplimentarea acesteia pentru a se putea mentine in forma, datorita unei nevoi noi de energie care este consumata si epuizata in urma antrenamentelor zilnice si a competitilor.

Albus O1 este un produs nou ce contine 100% albus de ou, o mega proteina naturala . Este un supliment fara conservanti si aditivi, este 100% natural. Ouale sunt surse naturale de proteine, ofera o baza bogata in proteine de inalta calitate. Doar un singur ou contine mai mult de sase grame de proteina pura. Albusul are in continutul sau de asemenea o sursa bogata de minerale esentiale, seleniu si riboflavina. Ce este fantastic la albusul de ou este faptul ca acesta contine o cantitate scazuta de calorii, nu contine grasimi si nici colesterol, carbohidrati sau zaharuri. Toate aceste declaratii au fost dovedite stiintific si aprobate de catre oamenii de stiinta. O1 Albus Pur este un produs natural sub forma pasteurizata. Produsul nostru iti ofera o sursa sigura si naturala de proteine gata pregatite pentru tine ce te va scuti de efortul de a-ti prepara singur o astfel de formula.Ce este genial la acest produs?

 Albus O1  poate fi consumat sub diferite modalitati: ca o bautura sau poate fi preparat sub forma de omleta. Decizia este a ta. 

Albusul de ou are un gust neutru dar care poate fi imbogatit dupa gusturile si propriile tale preferinte cu un amestec de fructe proaspete sau de ce nu chiar si cu ciocolata. Albusul pur poate fi consumat in orice moment al zilei nu doar la micul dejun. Albus O1 este depozitat intr-o sticla de 500 ml, o cantitate considerabila care iti ofera o sursa bogata de proteine naturale. Continutul unei sticle este echivalentul a 16 albusuri de ou adica, doua cani bogate in proteine. Necesarul zilnic de proteine il poti obtine dintr-o singura cana care iti ofera 27 de grame de proteina si 120 de calorii - facand din albusul de ou pur, o excelenta sursa de proteine .

Albusul de ou bogat in proteine

Albusul de ou contribuie la formarea si construirea unei masei musculare puternice si de invidiat. In acelasi timp continutul bogat de proteine a albusului de ou mentine si intretine masa musculara. Greutatea corporala este tinuta sub control la un nivel normal deoarece albusul de ou nu contine grasimi si nici colesterol.

Proteinele din albus de ou sunt bogate in leucina, care este responsabila pentru cresterea masei musculare si intretinerea acesteia.

140,00 lei
170,00 lei

Albusul de ou poate fi folosit de catre orice persoana care doreste sa isi suplimenteze alimentatia zilnica cu proteine de inalta calitate. Aceasta sursa este sigura si benefica si pentru persoanele care sunt alergice la alimente precum este soia sau produsele lactate.

Albus O1 este un produs realizat la standarde Europene prelucrat cu ajutorul celor mai noi aparate si tehnologi din domeniul suplimentelor alimentare. Albus O1 este mult mai benefic decat suplimentele alimentare cu proteine sub forma de prafuri. Este un produs 100% natural fara aditivi, conservanti si fara efecte secundare. Alege acum produsele noastre si vei vedea rezultatele.

Incearca si convinge-te singur.