fb

Termeni si Conditii de Transport

Important: Comenzile se expediaza in cursul saptamanii in zilele de Luni, Marti, Miercuri oriunde in tara si Joi catre orasele mari unde avem siguranta ca produsele vor fi livrate clientilor ziua urmatoare. Comenzile plasate in cursul zilei de Vineri precum si cele din Week-End sunt expediate lunea urmatoare.

Produsele sunt livrare in stare congelata, intr-o cutie termoizolanta. E posibil ca pe parcursul expedierii, in perioda de vara, produsul sa inceapa sa se decongeleze. Nu este o problema pentru ca acest tip de livrare a fost testat si urmarit conform normelor europene si garantam in continuare calitatea produsului. Pentru detalii suplimnetare va rugam sa ne contactati la : anamaria.marius@avia.agrobanat.ro sau tel : 0722379803.

Livrarea este asigurata de catre compania TNT Romania. In momentul in care noi introducem comanda de livrare veti primi automat un mail de la ei, cu privire la detaliile de transport. In mod normal livrarea se face in 24 de ore, totusi sunt zone in care livrarea se poate face si in 48 de ore. Nu se fac operatiuni de transport in zilele nelucratoare si sau sarbatori legale. Pentru detalii privind parcursul comenzii dumneavoastra va rugam sa aceesati link-ul primit automat de la TNT, sau accesati direct www.tnt.com. Veti fi informat in orice momnet de stadiul comenzii dumneavoastra.

Inainte de a ajunge la adresa, veti fi contactat de un reprezentant TNT, ca sa va stabiliti datele de intalnire cu privire la predarea coletului.

Va rugam dupa primirea coletului sa introduceti produsele in congelator sau frigider!

Conditii de transport TNT Romania: pentru informatii aditionale vezi: https://www.tnt.com/express/ro_ro/site/terms-conditions.htmlConditii de impachetare:

Coletele se impacheteaza cu multa grija, acestea fiind puse in doua cutii de carton si captusite cu material termoizolant, astfel incat sa garanteze mentinerea temperaturii pana ce coletul ajunge la dumneavoastra.

Se foloseste un strat gros se poliester care se afla intre cele doua cutii de carton, pentru a fi fixat cat mai bine. Pentru pachetele de 15 sticle Albus O1 de 500ml , se foloseste suplimentar un capac de fixare a acestora pentru a-si pastra pozitia in timpul transportului.

Am luat cele mai bune masuri de siguranta pentru ca produsele noastre sa ajunga la dumneavoastra in stare exceptionala, atat ca si continut cat si aspect exterior.