fb

Politica Interna de Confidentialitate si Protectie a Datelor cu Caracter Personal

SC MIRACOLO VERDE SRL in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.miracoloverde.ro si www.albus.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate.

Accesul/vizitarea/utilizarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, Regulamentului de tranzactionare SC MIRACOLO VERDE  SRL si Politicii de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

SC MIRACOLO VERDE  SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.miracoloverde.ro si www.albus.ro precum si Termenii si conditiile de utilizare  si Politica de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul. 

Definitii

  1. date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale;
  2. prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
  3. stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
  4. sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
  5. operator date cu character personal - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
  6. tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
  7. destinatar - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
  8. date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
  9. date de tip " contact" - date care includ numele, adresa, numarul de telefon sau adresa e-mail.
  10. date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Colectarea de date cu caracter personal

SC MIRACOLO VERDE  SRL poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Formularele de inregistrare prezentate pe site-ul www.miracoloverde.ro si www.albus.ro cer informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip " contact".

De asemenea , formularele de inregistrare prezentate pe site-ul www.miracoloverde.ro si www.albus.ro solicita informatii privind date având functia de identificare, în sensul şi cu respectarea art.8 din Legea  677 din 21 noiembrie 2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie,   acestea fiind din categoria datelor de tip "personal data".

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele directii legate de obiectul de activitate al firmei:

  • Pentru facturarea produselor/serviciilor comandate de catre dumneavoastra;
  • Pentru livrarea serviciilor comandate de dumneavoastra;
  • Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.
  • Pentru a livra servicii pe care le-ati cerut sau achizitionat.
  • Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.
  • Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.
  • Pentru gestiunea economico - financiară şi administrativă a activitatilor presupuse de utilizarea site-ului.

SC MIRACOLO VERDE  SRL  colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Site-ului., inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. SC MIRACOLO VERDE  SRL poate folosi in cadrul Site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

  • Pentru a imbunatati securitatea accesului.
  • Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.

In diferite sectiuni din Site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip "business contact" iar SC MIRACOLO VERDE  SRL  le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra.

SC MIRACOLO VERDE  SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de propriet ate ale SC MIRACOLO VERDE  SRL si ale site-ului sau web, sau (c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

SC MIRACOLO VERDE  SRL nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind activitatea desfasurata pe situl www.miracoloverde.ro si www.albus.ro,  respectiv conform prevederilor Legii 677/2001, catre institutiile abilitate.

Prin finalizarea procedurii de inregistrare, va exprimati expres consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat de catre SC MIRACOLO VERDE  SRL.

Securitatea datelor colectate

SC MIRACOLO VERDE  SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru , pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

Serverele pe care Site-urile sunt gazduite sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si dpdv al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre eventuala solutie ePayment, este periodic analizata dpdv al securitatii.

Legaturi externe

Site-urile pot contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului SC MIRACOLO VERDE  SRL, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de SC MIRACOLO VERDE  SRL.

Minori

SC MIRACOLO VERDE  SRL nu vinde servicii care sa fie cumparate de catre minori. SC MIRACOLO VERDE  SRL poate vinde sau incasa contravaloarea unor servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult.

Impunerea acestei Politici de Confidentialitate

Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre SC MIRACOLO VERDE  SRL si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati.

Termeni si conditii de utilizare

Va rugam sa accesati si sectiunea Termeni si conditii de utilizare care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.

Legislatie

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane.

Contact

SC MIRACOLO VERDE  SRL
Romania,CP-300516, loc.Timisoara, jud. Timis, Calea Sagului nr.140,
Tel: 0356 434 000  Fax: 0356 434 001
RO 8898110 , J35 / 442 / 1996
CS: 6.500 Ron
RO34BUCU565970622511RO01
ALPHA BANK TIMISOARA


Ultima actualizare aprobată: 15 septembrie 2017