fb


Cum poti sa iti construiesti o masa musculara puternica?
Solutia este alegerea proteinelor de calitate pe care ti le ofera albusul de ou. Este o solutie naturala, simpla, ieftina, rapida si cu efect.

Nutrientii cei mai importanti din albusul de ou sunt proteinele. Totodata, albusul de ou ofera organismului toti aminoacizii esentiali de care are nevoie. Riboflavina care este vitamnia B2 se gasestea si ea in albusul de ou. Aceasta contribuie la mentinerea unui metabolism sanatos. Albusul de ou pasteurizat este realizat printr-o tehnologie moderna. Este supus la mai multe procese care asigura sanatatea si siguranta produsului. Datorita procesului de pasteurizare riscul de contactare a unor bacterii nocive este redus in totalitate.

Albusul de ou iti ofera o sursa bogata in proteine si o modalitate mult mai ieftina si foarte usoara care te scuteste de irosirea banilor si efortul care trebuie depus pentru a-ti realiza singur preparatul din albus de ou. Acesta contine proteine de inalta calitate ce sunt perfecte pentru sportivii si culturistii care practica sportul de performanta. Datorita continutului sau bogat in proteine acesta asigura un regim alimentar sanatos si echilibrat.

Proteinele din ou sunt cele mai bune, deoarece nu contin grasimi si carbohidrati, sunt usor de digerat si au o absortie rapida. Produsul nostru este alegerea ideala si perfecta pentru persoanele care nu consuma oua dar si pentru persoanele care sunt alergice la proteinele din lapte.
Este cunoscut faptul ca albusul de ou contine peste 40 de proteine diferite si aminoacizi cu lanturi ramificate printre care se afla leucina, izoleucina si vanilina. Leucina este cunoscuta ca fiind responsabila pentru cresterea masei musculare.

Sportivii au nevoie de perioade de odihna pentru repararea si recuperarea masei musculare si a tesutului muscular in urma efortului fizic. Suplimentarea dietei zilnice cu proteinele de calitate din albusul de ou este o sursa ieftina, convenabila recuperarea tesutului muscular, pentru cresterea si mentinerea lui. Si toate acestea fara adaugarea de grasimi in plus.

Albusul de ou poate fi numit ca fiind proteina completa care contine aminoacizi BCAA.
Aminoacizii cu lant ramificat ajuta la reconstruirea tesutului muscular, ofera energie organismului si contribuie la cresterea masei musculare.

Incearca albusul de ou ca sursa de proteine naturala si eficienta pentru cresterea masei musculare.

140,00 lei
170,00 lei