Etapa 4 - Ultimate Smartfit Challenge 2015

Albus.ro va fi prezent si de aceasta data la Ultimate Smartfit Challenge 2015, oferind premii tuturor medaliatilor.

Ii puteti intalni pe reprezentantii Albus O1 la standul Albus din cadrul concursului, veti putea incerca produsele noastre si nu uitati sa luati cuponul de Discont de 20% pentru comenzile de pe site.

La finalul concursului, medaliatii de la toate probele vor primi un bax de 15 sticle de Albus O1 si felicitarile echipei noastre.

In data de 5 decembrie va avea loc Finala campionatului Ultimate Smartfit Challenge 2015. Evenimentul va avea loc la Smartfit 2 , cel mai mare Centru Fitness & Wellness din vestul tarii, situat in C. Buziasului (giratoriul AEM).

Competitia USC

Campionatul USC ajunge astfel la finalul celei de a doua editii, anul 2015 aducand un nou nivel de performanta si un succes deosebit acestui campionat de Fitness. Initial dedcat comunitatilor locale in idea de a angrena sportivi de toate categoriile, de la incepatori pana la concurenti cu experienta, competitia s-a bucurat de un succes enorm reusind sa atraga concurenti de la mai multe cluburi din intreaga tara. Este vorba de un concurs in care se premiaza forta, strategia si tenacitatea concurentilor, iar premiile sunt considerabile. In afara de premiile de peste 10000 de euro puse in joc de catre organizatori, sponsorii si sustinatorii evenimentului ii vor premia si ei pe castigatori si participanti.Albus O1

Albus de ou Pasteurizat

Albus O1 contine albus de ou pasteurizat, fara aditivi sau conservanti. Produsul este recomandat ca cea mai buna sursa de proteine fiind si 100% biodisponibila, asigurand absorbtia maxima de proteine in organism.

Albusul de ou este unul din cele mai bune surse de proteine, recomandat 100% pentru cresterea masei musculare. Fiind 100% biodisponibil, ne asiguram ca niciun pic din proteinele continute nu se pierde ci este absorbit de organism. Fiind un produs pasteurizat, Albus O1 poate fi consumat in siguranta atat direct din sticla cat si gatit sau in diferite shake-uri. Avand un gust neutru poate fi combinat cu orice fel de fructe sau arome pentru a crea gustari delicioase si sanatoase.

Albus O1 va oferi castigatorilor Competitiei USC cate o cutie cu 15 sticle de albus de ou pasteurizat O1.